Meny Stäng

Leasy lån

Lånföretaget Leasy är ett företag som bedrivit olika typer av finansiell verksamhet sedan år 1985, och länge förknippades med finansiering av hemelektronik, uthyrning av hemelektronik och delbetalningar. Under senare år har dock företagets verksamhet utvecklats väldigt mycket, vilket gör att de idag även erbjuder vanliga lån, på upp till 25000 kronor.

Låna pengar hos Leasy

Som låntagare väljer man själv hur mycket man vill låna, av de möjliga lånbeloppen:

Låna pengar hos Leasy

Alla Leasys lån är så kallade blancolån, vilket innebär att de tas utan någon säkerhet och att du därmed som kund inte behöver berätta vad du ska använda pengarna till. Detta gör att många använder de lån de tar av Leasy för konsumtion, t.ex. för att köpa något nytt till hemmet, till resor, eller liknande, men egentligen kan lånet användas till precis vad du vill.

En annan sak som gör Leasy lån förmånliga för låntagare är att man själv kan bestämma vilken avbetalningstid man vill ha på dessa lån, vilket gör att man själv kan styra över hur mycket som ska amorteras av på lånet varje månad. De möjliga återbetalningstiderna ligger just nu på mellan 12 – 60 månader.

Observera om du bestämmer dig för att ta ett Leasy lån

Om du tror att det skulle vara intressant för dig med ett Leasy lån bör du känna till att du inte kan ha en betalningsanmärkning om du vill bli beviljad ett lån av dem. Du bör även ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Man bör även vara medveten om att en uppläggningsavgift tillkommer på lånet, utöver räntan som man betalar för det. Det kan även vara värt att bekanta sig med lånevillkoren i sin helhet innan man ansöker om lånet. Du hittar dessa villkor på Leasys hemsida.

Om du betalar ditt Leasy lån via autogiro slipper du aviavgiften på lånet, så detta är att rekommendera om du tycker att autogiro är en bra betalmetod.

Hur ansöker man då om Leasy lån?

Detta är superenkelt att göra, eftersom Leasy lagt ut ett ansökningsformulär på sin hemsida. Ansökan går därför helt enkelt till så att man fyller i de uppgifter som efterfrågas i formuläret i det via nätet, och skickar in. Handläggningstiden brukar vara kort, och om lånet blir beviljat, sätts lånesumman in direkt på valfritt bankkonto. Så väl ansökan som utbetalning går därför snabbt och fort.

Recension:
Leasy lån
Betygsatt av: ABCLånapengar.se ⚡
Betyg: 4.0/5