Meny Stäng

Thorn lån

Om du behöver ett mindre, men snabbt och krångelfritt lån, kan ett Thorn lån vara ett bra alternativ för dig. Thorn är nämligen ett pålitligt företag med gott rykte som erbjuder lån utan säkerhet, som dessutom är lätta att ansöka om.

Andra fördelar med Thorn lån

Några andra fördelar med Thorn lån är bland annat att man själv som låntagare kan styra över återbetalningstiden, som kan ligga på mellan 12 till 60 månader. Eftersom lånen är så kallade blancolån kan använda dem till precis vad man vill. Thorn ställer med andra ord inga jobbiga frågor i samband med att man ansöker om deras lån. Så vare sig du vill ut och resa, funderar på att köpa något lite dyrare eller vill ha pengarna till något annat, kan deras lån passa dig bra.

Dessutom kan man få ett Thorn lån mycket snabbt om det brinner i knutarna. Man ansöker om dessa lån online, och får även lånen utbetalda direkt till sitt bankkonto om det blir beviljat. Att få ett lån lika snabbt hos t.ex. en traditionell bank går ju inte. Då är ett Thorn lån ett jättebra alternativ för alla som vill att låneansökningsprocessen ska gå så lätt som möjligt, och även behöver pengar snabbt.

Ibland behöver man pengar snabbt

När man ansöker om deras lån registreras inte heller någon förfrågan hos UC, dvs. Upplysningscentralen, eftersom Thorn inte jobbar med dem. Detta är bra för dig som tar din kreditvärdighet på allvar, eftersom många förfrågningar hos UC annars kan göra att man har svårt att få andra lån i framtiden. Men ansöker du om Thorn lån är det med andra ord inget som kommer att ha negativa följder för dig framöver!

Viktigt att veta om man bestämmer sig för att ansöka

Om du skulle bestämma dig för att ansöka om ett lån är det bra att känna till att företaget kommer att kontakta dig efter att de fått in din ansökan. Du måste därför se till att ange ett korrekt och giltigt telefonnummer på ansökan.

Skulle det behövas kan man även höja sitt lån i efterhand. Max. gränsen för deras lån är dock 100000 kronor.

Vi rekommenderar alla potentiella låntagare hos Thorn att läsa igenom lånevillkoren noga innan man ansöker, så att man helt säkert vet vad man ger sig in på när man ansöker om ett lån av dem.

Recension:
Thorn lån
Betygsatt av: ABCLånapengar.se ⚡
Betyg: 4.2/5