Låna pengar direkt

Vissa är otåliga, andra behöver helt enkelt pengar snabbt, av olika anledningar. Varför man vill låna pengar direkt idag kan variera, men det alla de fall då man behöver få en låneansökan gjord snabbt har gemensamt, är att man vill få pengarna man lånar snabbt. Och som tur är, finns det en del alternativ för detta.

De bästa lånen för alla som vill låna pengar direkt är så kallade snabblån. Dessa lån går väldigt snabbt att få, som man även hör på namnet, och de kallas emellanåt även meddelandelån eller smslån. Detta beror på att man dels kan ansöka om snabblån via nätet, men även med hjälp av sin telefon, via smsmeddelande.

Långivare som erbjuder dig att låna pengar direkt

Om du endast behöver låna mindre summor, mellan 1 000 kronor till 8 000 kronor ungefär, kan ett snabblån fungera bra för dig, men tänk på att precis som du får pengarna snabbt när du tar ett snabblån, ska lånet även betalas tillbaka snabbt. I regel har man nämligen endast mellan 14 till 90 dagar på sig att betala tillbaka dessa snabblån, så de passar endast den som vet med sig att man kommer att ha mer pengar inom kort.

Tar man ett snabblån är det dock inte helt ovanligt att man kan få pengarna redan samma dag, eller max. inom ett par dagar, så att man kan använda dem omgående. Snabblånen är därför det allra bästa lånet för alla som behöver låna pengar direkt.

Behöver man låna mer än 8 000 kronor till 10 000 kronor, som brukar vara max. gränsen för snabblån, finns det även vissa snabba internetlån att få tag på, men de brukar inte vara lika snabba som snabblån, istället brukar man få vänta några dagar på dem, men vissa av internetlåneföretagen är snabbare än andra. Vi rekommenderar därför dig som behöver låna pengar direkt, och behöver större summor att göra grundlig research kring företag som lånar ut mellan 10 000 kronor till 20 000 kronor, för att se vilket av dem som egentligen är snabbast. Genom att söka på låneföretagets namn i sökmotorer brukar i regel en hel del bra information, skriven av tidigare låntagare, dyka upp i sökmotorerna, och med hjälp av detta kan man sedan avgöra hur snabbt det i själva verket går att få pengar av ett visst företag.

Behöver man låna pengar direkt och är i behov av mer än 20 000 kronor brukar det vara lite tuffare, då de flesta lånegivare som erbjuder de större lånen inte kan erbjuda lån lika snabbt, då de måste göra en mer grundlig kreditprövning innan de kan avgöra om ett lån kan beviljas eller inte. Man kan dock kontakta sin bank eller kortutgivare för att höra om en eventuell kortkredit eller kontokredit kan läggas till på ditt redan befintliga engagemang hos dem, dvs. ditt konto eller kort, detta brukar nämligen gå snabbt, även om detta förstås inte är ett lån i sedvanlig bemärkelse. De flesta krediter av det här slaget kan dock användas till precis vad du vill, så skillnaden är inte så stor som man kan tro.