Låna 50,000 kronor

Bland dem som behöver låna ett sk. mellanstort belopp, är 50,000 kronor ett populärt val. Därför kommer vi i denna artikel att berätta kort om lån på denna summa i allmänhet, samt om vart du kan vända dig när du vill låna 50,000.

Återbetalningstider när man väljer att låna 50,000
I regel har de flesta lån på denna summa 1 till 6 år som återbetalningstid. Tänk på att återbetalningstiden du väljer i mycket stor grad påverkar den månadskostnad du kommer att få för lånet, så det lönar sig verkligen att tänka till lite extra när det gäller detta.
Alla lånegivare erbjuder inte heller alla återbetalningstider, så vet du att du vill ha en viss återbetalningstid, leta specifikt efter lånegivare som erbjuder just denna tid för att betala tillbaka lånet.

Långivare som erbjuder dig att låna pengar utan säkerhet

Några populära val av lånegivare när man vill låna 50,000
Många vänder sig till sin bank, där man har sitt övriga finansiella engagemang för att låna 50,000, och det är givetvis ett bra alternativ, men tänk på att banker ofta är ganska restriktiva i sin lånegivning, så har du några som helst finansiella problem, som t.ex. att du har betalningsanmärkningar eller en låg inkomst, kan det vara så att du inte blir beviljad lån av banken.

Big Bank, som du kan låna upp till 100,000 kronor av. De är mycket snabba med att ge svar på om lånet blir beviljat eller inte, och är betydligt enklare att få lån av än de flesta banker. Du kan själv välja vilken återbetalningstid du vill ha, mellan 6 till 72 månader. Du ansöker enkelt om lånet via Big Banks hemsida.

Lendo, som också ger låntagare möjlighet att låna 50,000, med en återbetalningstid på mellan 2 och 10 år. Lendo är inte en lånegivare i sig, utan de kontaktar faktiskt flera låneföretag åt dig, för att sedan välja det som passar dig bäst åt dig.

Freedom Finance är också en låneförmedlare, som jämför många olika lånegivare och banker åt dig, och sedan hjälper dig hitta den mest passande av dem. Här är de möjliga återbetalningstiderna för den som vill låna 50,000 mellan 1 till 12 år.

Hitta flera lånegivare att låna 50,000 av
Om det lån du söker inte finns hos lånegivarna ovan av någon anledning, finns det även goda möjligheter att hitta flera potentiella lånegivare på egen hand. Vill du göra detta, rekommenderar vi att du tar hjälp av sökmotorer på Internet, som t.ex. Google. De hjälper dig nämligen hitta både lånegivare direkt, samt olika låneguider, som också listar möjliga lånegivare, ofta i prisordning dessutom.