Meny Stäng

Låna 5000 kronor

Att man vill låna ett belopp som 5000 kronor är inte så ovanligt. Istället finns det många tillfällen då ett extra tillskott i hushållskassan på just 5000 kronor kan göra stor skillnad. Men vilket lånealternativ är då egentligen bäst när man behöver låna 5000 kronor? I vårt tycke är det absolut ett snabblån, även kallat smslån emellanåt, eftersom:

Ett snabblån går väldigt snabbt att få, du kan till och med få pengarna redan samma dag som du ansöker om dem!

Låna 5000 kronor direkt:

  • Ett snabblån ska betalas tillbaka relativt snabbt. Detta gör att man inte behöver hålla på och betala av denna skuld så länge.
  • Även den som har en betalningsanmärkning kan få ett snabblån.
  • Man kan välja själv om man vill ansöka via Internet eller sms.
  • Det inte krävs någon säkerhet för att man ska få låna 5000 kronor. Istället kan man ansöka på ett väldigt enkelt och smärtfritt sätt om ett lån i denna storlek.
  • Konkurrensen mellan olika långivare är stor på detta lånebelopp. Detta innebär förstås att man kan hitta lån på 5000 kronor till mycket bra villkor, samt till bra priser idag.

Andra alternativ när man vill låna 5000 kronor

I regel kan man inte ta ett banklån när man vill låna 5000 kronor, då de flesta banker tycker att detta är ett för litet belopp för ett lån, även om vissa undantag kan finnas. Det alternativ till snabblån som man har när man vill låna 5000 kronor är därför en kredit av något slag, t.ex. en kortkredit eller en kontokredit. Dessa krediter blir dock i regel kvar på kontot även efter att man betalat tillbaka de 5000 kronor man lånade, vilket gör att många använder krediten igen, och därmed drar på sig onödiga skulder. När man betalat tillbaka ett snabblån är det dock borta, vilket är en stor fördel för den som inte vill ha onödiga krediter. Dessutom kan faktiskt många krediter vara relativt jobbiga och tidskrävande att ansöka om. 

Recension:
Låna 5000
Betygsatt av: ABCLånapengar.se ⚡
Betyg: 4.4/5