Meny Stäng

BIGBANK

BIGBANK är en spännande ny långivare som verkat i Europa och Baltikum ända sedan år 1992. I Sverige är dock detta låneföretag fortfarande ganska okänt, trots att de i Baltikum tillhör de allra största bankerna. Big Bank är verksamt i så väl de baltiska länderna (Estland, Lettland och Litauen) samt i Finland och Spanien, förutom i Sverige.

BIGBANK erbjuder dock mycket bra kreditprodukter, som individanpassas på olika sätt vid ansökan, så om du är privatperson och ska ta ett mindre lån, kan BIGBANK och deras lånprodukter absolut vara värda att ta en titt på. Just att BIGBANK försöker ta hänsyn till varje individs särskilda situation och ekonomi vid lånegivning gör nämligen att de kan vara mer flexibla i sina bedömningar än traditionella långivare. Trots detta sker dock kreditbedömningen alltid snabbt, så man slipper vänta länge på svar.

ansök om ett lån

En annan stor fördel med BIGBANK är att det går mycket enkelt att ansöka om lån från dem, då de har ett formulär som man enkelt kan fylla i på deras hemsida. Den som vill bekanta sig närmare med BIGBANKs lån eller till och med ansöka om ett bör därför börja med att gå in på deras hemsida. Där hittar du även en hel del information om företaget i sig, om du vill läsa mer om deras styrelse, historia eller annat.

Bra att veta om att ta lån av BIGBANK

För att du ska få låna av BIGBANK måste du dock uppfylla en del krav. Du får för det första inte ha några betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden om du vill ta lån av dem, och för det andra måste du ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Du måste även vara minst 20 år gammal samt folkbokförd i Sverige vid ansökningstillfället. Dock ställs inget krav på svenskt medborgarskap, så har du bott i Sverige under de senaste 3 åren men är utländsk medborgare kan du ändå ansöka om lån av BIGBANK.

Vad ska man tänka på om man vill ta ett BIGBANK lån?

För det första rekommenderar vi alltid att du använder deras lånkalkylator och testar dig fram lite med olika belopp, exempelvis 20000 kr och återbetalningstider för att hitta det lån som passar dig och dina behov bäst. För det andra är det jätteviktigt att du läser lånvillkoren innan du ansöker om ett lån, så att du vet vilka dina egna förpliktelser är samt hur lånet i allmänhet fungerar. Du hittar lånevillkoren på BIGBANKs hemsida. Om du tycker att något känns oklart även efter att ha gjort detta kan du även läsa igenom de Frågor och Svar som finns på hemsidan, då brukar det mesta klarna.